welcome to one 88 apartments

Poate ca ati mai auzit asta si altadata dar apartamentele noastre chiar sunt o a doua casa. Am facut tot posibilul sa va punem la dispozitie o experienta similara cu aceea de a va petrece timpul in casa noastra asa cum o faceti in propria casa. Va punem la dispozitie apartamente complet dotate si utilate, camere luminoase si dormitoare confortabile. Orice tip de serviciu va doriti va putem pune la dispozitie o gama larga de contacte verificate in timp. Fie ca va doriti bilete de teatru sau opera, o masa speciala intr-un anume club din Bucuresti sau chiar transport privat, suntem gata sa rezolvam orice solicitare. Restaurantul nostru va sta la dispozitie cu o gama variata de mancaruri, fie ele din bucataria traditional romaneasca, fie din cea internationala. Spatiul de joaca pentru copii este o adevarata padure fermecata pentru cei mici, iar dumneavoastra va puteti bucura de timpul liber stiind ca cei mici sunt rasfatati.
Pentru orice sugestii sau cereri speciale va stam oricand la dispozitie.

GARSONIERE

Confortabile, spatioase si foarte luminoase, garsonierele noastre sunt complect utilate pentru ca tu sa te simti ca acasa.

APARTAMENTE

Fie ca sunteti in vacanta cu prieteni sau cu familia, apartamentele noastre cu unul si doua dormitoare va ofera posibilitatea unei experiente unice.

deluxe

75 mp de confort si relaxare! Apartmanetul Deluxe ofera standarde inalte de calitate, atmosfera si confort.